Vigyázz, kész, főzz! 48. forduló – “ÉDES VIZEINK”

Chili & Vanília Zsófija 2007. januárjában indította útjának a Vigyázz, kész, főzz! – Magyar Gasztroblogok Virtuális Tematikus rendezvényét. (A játékszabályokról bővebben itt olvashattok.)

Ágotának köszönhetően most minket ért az a megtiszteltetés, hogy bejelenthessük a legújabb forduló témáját, ami nem más, mint

“ÉDES VIZEINK”.

A feladat:

halételek készítése a számunkra oly kedves hazai vizekben megtalálható halfajok felhasználásával

-lehetőség szerint elrugaszkodva a halászlé-rántott ponty-sült keszeg szentháromságától-.

Ezt a negyvennyolcadikat tehát tekinthetjük kampányfordulónak is a magyarországi magyar halak fogyasztásáért!

A fotóval ellátott recepteket 2012. április 7. és 15. között tegyétek közzé a blogotokban. Aki nem ír blogot, az is részt vehet a játékben, csak a receptet fotóval együtt küldje el a blog e-mail címére.

Ne felejtsétek el elküldeni a bejegyzés linkjét a tarkabarkablog@gmail.com e-mail címre!

UPDATE! A HATÁRIDŐT A HÚSVÉTI SONKA RAJONGÓIRA VALÓ TEKINTETTEL ÁPRILIS 22-IG MEGHOSSZABBíTOTTUK! 

Főzzünk együtt a magyarországi halfogyasztás fellendítéséért!

UPDATE 2 A fordulóra 22 pályamű érkezett, a fényképekkel illusztrált összefoglalót itt olvashatjátok.

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. […] Vizeink”, célja pedig a közös játékon túl a hazai halak népszerűsítése volt. (A kiírást itt, az összefoglalót pedig itt […]

  2. […] KÉSZÜLŐ ÉTELEK LINKJÉT MA ÉJFÉLIG VÁRJUK A tarkabarkablog@gmail.com E-MAIL CÍMRE! TOVÁBBI RÉSZLETEK ITT. Kategória: édesvízi halak, gyerekeknek, gyerekmenü | Címke: babérlevél, borókabogyó, […]

  3. killervidra says: (előzmény @Selectfood)

    Alíz, örülünk hogy tetszik a téma és várjuk a pályaműved! 🙂

  4. Selectfood says:

    Szuper, a tarka Bárkához illő témát választottatok!
    Nagyon igyekezni fogok erről a fordulóról nem lekésni. ;o)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!