Tarka Bárka I. születésnapi receptverseny – A nyertesek

Íme tehát a Tarka Bárka  gasztroblog I. születésnapi receptversenyének győztesei:

Az olvasóktól legtöbb szavazatot kapott két halétel:

édesvízi kategóriában: Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöldfűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabinától

Vaczó Szabina Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöldfűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal

és

tengeri kategóriában: Makréla sütőtökcurryvel – Nagy Krisztinától, a Kriszta konyhája gasztroblog szerzőjétől

Nagy Krisztina Makréla sütőtök curryvel

Ők ketten a Lillafüredi Pisztrángtelep 5-5000 forintos füstölt pisztráng csomagját nyerték.

A zsűri által adott pontszámok alapján a következő két halétel került ki győztesként:

édesvízi kategóriában: Csukagombóc vajas mártásban – Kósa Gabi, a Rakottkert gasztroblog szerzőjének munkája

Kósa Gabriella Csukagombóc vajas mártásban

és

tengeri kategóriában: Füstölt lazacos-kecskesajtos spenóttekercs – Selectfood Alíz, a Select food gasztroblog szerzőjének munkája

Select Food Alíz Füstölt lazacos, kecskesajtos spenóttekercs

Készítőik egy-egy mediterrán halas ajándékcsomagot tudhatnak magukénak.

A nyerteseknek szívből gratulálunk, még ezen a héten felvesszük velük a kapcsolatot, és ha áldásukat adják rá, receptjeiket a Tarka Bárkán publikáljuk is.

Aki most tárgynyereményt nem nyert, ne csüggedjen, fogunk még játszani! Köszönjük mindenkinek a részvételt, köszönjük, hogy 38 fogással hozzájárultatok a hazai halfogyasztás fellendítéséhez! Gyönyörű receptek születtek, színesek, fantáziadúsak, színvonalasak, mindegyiken látszik a készítője lelkesedése, igyekezete. Büszkék vagyunk rátok, és óriási örömmel tölt el, hogy közös erővel gazdagíthatjuk a magyar halkultúrát! Köszönjük, hogy segítettetek megerősíteni kezdeményezésünk pozitív létét; biztosak vagyunk benne, hogy lesz folytatás!

Köszönjük azoknak is, akik időt szántak arra, hogy végigböngésszék a jobbnál jobb recepteket és szavaztak – a blogon való szavazásnak az volt az egyik fő célja, hogy a szavazókat rávegyük arra, hogy ismerkedjenek picit a halételekkel.

Külön köszönjük Hoitsy Györgynek, a Lillafüredi Pisztrángtelep vezetőjének a támogatást.

logó3

A Pisztrángtelepről ITT írtunk bővebben. Magyarország egyik legszebb helyén található, látogassátok meg mindenképpen, meglátjátok, különleges élményben lesz részetek!

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Ez nagyon kedves tőled, Kriszta!
    Mi is nagyon köszönjük, és visszavárunk a következő körben is!

  2. Kriszta says:

    Kedves Szervezők!

    Nagyon szépen Köszönöm itt is a lehetőséget,hogy részt vehettem ezen a pompás versenyen!A közönség 1.díjnak pedig Nagyon-nagyon örülök!
    Minden résztvevőnek és Nektek a szervezőknek is Gratulálok!A blogomon fel is tettem,s ajánlom a tarkabarkablog oldalát is az olvasóimnak!
    További sok sikert kívánok a folytatáshoz!:)
    Kriszta

  3. Alíz, cara, non c’é di che! Igazán megérdemelted! Ötletes, kreatív, egészséges ételt hoztál, ez nagyon tetszett nekünk – talán tudat alatt közrejátszott a tavaszi jelleg is, valószínűleg mindannyian nagyon vártuk/várjuk már az első zöldeket!
    Köszönjük a jókívánságot! Hamarosan e-mailben jelentkezünk. 🙂

  4. Kedves Gizi, neked is köszönöm a részvételt! Nagyon örülök, hogy tetszenek a receptek, én is hasonlóan érzek. Írtam a Facebookon is, hogy ebben az egészben az a legjobb, hogy mindannyian egy jó adag inspirációval is gazdagabbak lettünk! 🙂

  5. Selectfood says:

    Ó, micsoda jó hír! Erre nem is számítottam, de nagyon-nagyon örülök neki, köszönöm szépen, grazie mille! Gratulálok a többi nyertesnek és minden résztvevőnek, mert igazán fantasztikus receptek születtek. Szép gyűjtemény jött össze az ünneplésre, boldog 1. szülinapot, Tarka Bárka!

  6. Gizi says:

    Gratulálok a nyerteseknek!!!

    Köszönöm, hogy én is részt vehettem a játékban, és sok finom recepttel lettem gazdagabb. Terveim szerint többet elfogok készíteni én is.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!