Tarka Bárka első születésnapi receptverseny – Indul a szavazás!

Elérkeztünk a Tarka Bárka blog születésnapi receptversenyének a végéhez. (Aki most csatlakozik hozzánk, a részleteket ITT találja.)

Köszönjük minden pályázónak a részvételt, a lelkesedést; reméljük mindannyiótokat örömmel töltött el az ételek megtervezése, elkészítése – az elfogyasztásról nem is beszélve. Köszönjük, hogy csatlakoztatok hozzánk, hogy Ti is szükségét éreztétek a halételek népszerűsítésének.

A Tarka Bárka blog születésnapi receptversenyével szeretnénk hagyományt teremteni, és bízunk benne, hogy a ezzel a kezdeményezéssel és a Ti példáitok segítségével, együtt, egyre több és több honfitársunkat meg tudjuk győzni arról, hogy halat enni nem csak egészséges, de nagyszerű élmény is egyben!

Kedves olvasók, halkedvelők, most rajtatok a sor, szavazzatok azokra a receptekre, amelyek nektek leginkább tetszenek.

Szavazni március 10. vasárnap éjfélig lehet ennek a bejegyzésnek a végén, kommentben.

Egy szavazótól két étel nevét kérjük, egyet az édesvízi, egyet a tengeri kategóriából – a szavazatot csak akkor tekintjük érvényesnek, ha a szavazó mindkét étel nevét feltünteti! (Szavazni természetesen csak egyszer lehet.)

Az ételek nevére klikkelve megtekinthetők azok receptjei, a receptek végén pedig (értelemszerűen, ahol lehetséges) a készítőjük elérhetősége (blog, étterem, stb.)

A legtöbb szavazatot szerző receptek készítői (kategóriánként egy) egy-egy 5000 Forint értékű füstölt pisztráng csomagot tudhatnak magukénak a Lillafüredi Pisztrángtelep jóvoltából.

A többiek közül mi, blogszerzők is kiválasztunk két receptet, amelynek a szerzője egy-egy kb. 5000 forint értékű mediterrán ajándékcsomagot nyer. A csomagban különféle tartósított hal és tenger gyümölcsei termékek mellett egy-egy olasz nyelvű szakácskönyv, szépiatintás vagy calamarata tészta, olajbogyó krém és egyéb finomságok találhatók.

Szavazáshoz nem szükséges a blog Facebook oldalának követője lenni, de nagyon örülnénk, ha minél többen csatlakoznátok hozzánk.

Ide klikkelve megtehetitek:

Tarka Bárka blog Facebook oldala

Köszönjük továbbá mindenkinek, aki valamilyen módon részt vett akár a receptverseny, akár a Tarka Bárka blog népszerűsítésében!

Hoitsy Györgynek és feleségének, Ágnesnek külön köszönjük a felajánlásukat!

A Lillafüredi Pisztrángtelepről ITT írtunk. A honlapjukat ITT találjátok. A telep egy gyöngyszem! Menjetek el, meglátjátok, felejthetetlen élményben lesz részetek!

ÉDESVÍZI KATEGÓRIA

Amur lamúr – Fehértői amur Király Feri bácsi módra – Tóth-Nacsa Ágnes – Boldog Kukta gasztroblog

Az újragondolt svéd fatányéros – Hobbiszakács – Hobbiszakács gasztroblog

Baconbe tekert pisztráng zellersalátával – Balkai Mariann – Marka konyhája gasztroblog

Cajun tokhal kongrival (babos rizs) és avokádós salsával – Kóbor Krisztina séf – HALKAKAS – halbisztró

Csukagombóc vajas mártásban – Kósa Gabriella – Rakottkert gasztroblog

Csuka gyömbérrel, édesköménnyel, rizzsel ázsiai módra – Lorien – Lorien, konyhai partizán gasztroblog

Csukapörkölt kemencében sült kapros túrós csuszával Sass Erika – Sütök-főzök – konyha szonáta Sasó módra gasztroblog

Édes-savanyú ponty – Kóbor Krisztina séf – HALKAKAS – halbisztró

Fahéjas harcsa mézeskalács morzsával – Lukács Péter – A műkedvelő hedonista gasztroblog

Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett

Fenyőmagos pisztráng chiliszállal és fokhagymával – Tóth-Nacsa Ágnes – Boldog Kukta gasztroblog

Fóliában sült vajas, turbolyás pisztráng – Gyepes Gabojsza – Anya, ez isteni! gasztroblog

Harcsa saláta – Molnár Béla

Halfasírt – Leopold Erika – Égigérő paszuly gasztroblog

Lillafüredi füstölt pisztráng krém és kaviár – Gyepes Gabojsza – Anya, ez isteni! gasztroblog

Pisztráng baconbe tekerve – Gizi – Gizi receptjei gasztroblog

Pisztráng citromborsos morzsában fehér zöldségpürével – Az Őrült szakács – Őrülten jó ételek gasztroblog

Pisztráng fish and chips – Grega Kati – Igen, legyen igen blog

Pisztráng puliszkával – Szekeres Szabolcs

Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina

Sülthal-tál burgonyákkal és sajtszósszal – Hajós Ágnes – A tetovált lány konyhája

Sütőtökös-spenótos lepény füstölt pisztránggal – Leopold Erika -Égigérő paszuly gasztroblog

Tejszínes spagetti füstölt pisztránggal és édesköménnyel – Szabó Veronika – Szilvásgombóc gasztroblog

Thai hal curry – Szabó Noémi – Mandula Sarok gasztroblog

TENGERI KATEGÓRIA 

Cápaszeletek sajtos-tárkonyos mártásban – Szabadkainé Ágoston Eszter

Céklás gravlax – Papp Éci – Ezt ettem gasztroblog

Datolyával töltött makréla – Riedl Annamária – Rozmaring és csokoládé gasztroblog

Füstölt lazacos, kecskesajtos spenóttekercs – Alíz – Select food gasztroblog

Grillezett, rakott barramundi – Molnár Béla

Kókuszos halleves – Lukács Péter – Műkedvelő hedonista gasztroblog

 Korianderes barramundi sült édesburgonyával és zellergyökérrel – Sass Erika – Sütök-főzök – konyha szonáta Sasó módra gasztroblog

Lazac steak citromos vajjal, parmezános zöldség ropogóssal és málnaöntetes salátával – Molnár Béla

Lepényhal ikra saláta konfitált fokhagymával – Lukács Péter – Műkedvelő hedonsita gasztroblog

Makréla sütőtök curryvel – Nagy Krisztina – Krisztina konyhája gasztroblog

Marinált grillezett szardínia – Pajor Pál – Palifőz A Konyha – Lakásétterem

Marokkói tengeri sügér – Balkai Mariann – Marka konyhája gasztroblog

Tejszínes-zöldborsós párolt tőkehal – Herczeg Gabriella – b-bisztro gasztroblog

Toszkán halleves – Kiss Kolos

Címkék:
Tovább a blogra »