Tarka Bárka első születésnapi receptverseny – Indul a szavazás!

Elérkeztünk a Tarka Bárka blog születésnapi receptversenyének a végéhez. (Aki most csatlakozik hozzánk, a részleteket ITT találja.)

Köszönjük minden pályázónak a részvételt, a lelkesedést; reméljük mindannyiótokat örömmel töltött el az ételek megtervezése, elkészítése – az elfogyasztásról nem is beszélve. Köszönjük, hogy csatlakoztatok hozzánk, hogy Ti is szükségét éreztétek a halételek népszerűsítésének.

A Tarka Bárka blog születésnapi receptversenyével szeretnénk hagyományt teremteni, és bízunk benne, hogy a ezzel a kezdeményezéssel és a Ti példáitok segítségével, együtt, egyre több és több honfitársunkat meg tudjuk győzni arról, hogy halat enni nem csak egészséges, de nagyszerű élmény is egyben!

Kedves olvasók, halkedvelők, most rajtatok a sor, szavazzatok azokra a receptekre, amelyek nektek leginkább tetszenek.

Szavazni március 10. vasárnap éjfélig lehet ennek a bejegyzésnek a végén, kommentben.

Egy szavazótól két étel nevét kérjük, egyet az édesvízi, egyet a tengeri kategóriából – a szavazatot csak akkor tekintjük érvényesnek, ha a szavazó mindkét étel nevét feltünteti! (Szavazni természetesen csak egyszer lehet.)

Az ételek nevére klikkelve megtekinthetők azok receptjei, a receptek végén pedig (értelemszerűen, ahol lehetséges) a készítőjük elérhetősége (blog, étterem, stb.)

A legtöbb szavazatot szerző receptek készítői (kategóriánként egy) egy-egy 5000 Forint értékű füstölt pisztráng csomagot tudhatnak magukénak a Lillafüredi Pisztrángtelep jóvoltából.

logó3

A többiek közül mi, blogszerzők is kiválasztunk két receptet, amelynek a szerzője egy-egy kb. 5000 forint értékű mediterrán ajándékcsomagot nyer. A csomagban különféle tartósított hal és tenger gyümölcsei termékek mellett egy-egy olasz nyelvű szakácskönyv, szépiatintás vagy calamarata tészta, olajbogyó krém és egyéb finomságok találhatók.

Szavazáshoz nem szükséges a blog Facebook oldalának követője lenni, de nagyon örülnénk, ha minél többen csatlakoznátok hozzánk.

Ide klikkelve megtehetitek:

Tarka Bárka blog Facebook oldala

Köszönjük továbbá mindenkinek, aki valamilyen módon részt vett akár a receptverseny, akár a Tarka Bárka blog népszerűsítésében!

Hoitsy Györgynek és feleségének, Ágnesnek külön köszönjük a felajánlásukat!

A Lillafüredi Pisztrángtelepről ITT írtunk. A honlapjukat ITT találjátok. A telep egy gyöngyszem! Menjetek el, meglátjátok, felejthetetlen élményben lesz részetek!

ÉDESVÍZI KATEGÓRIA

Amur lamúr – Fehértői amur Király Feri bácsi módra – Tóth-Nacsa Ágnes – Boldog Kukta gasztroblog

Tóth-Nacsa Ágnes Amur lamúr - Fehértói amur Király Feri bácsi módra

Az újragondolt svéd fatányéros – Hobbiszakács – Hobbiszakács gasztroblog

Hobbiszakács - Az újragondolt svéd fatányéros

Baconbe tekert pisztráng zellersalátával – Balkai Mariann – Marka konyhája gasztroblog

Balkai Mariann Baconbe tekert pisztráng zellersalátával

Cajun tokhal kongrival (babos rizs) és avokádós salsával – Kóbor Krisztina séf – HALKAKAS – halbisztró

Halkakas- halbisztró Kóbor Krisztina Cajun tokhal

Csukagombóc vajas mártásban – Kósa Gabriella – Rakottkert gasztroblog

Kósa Gabriella Csukagombóc vajas mártásban

Csuka gyömbérrel, édesköménnyel, rizzsel ázsiai módra – Lorien – Lorien, konyhai partizán gasztroblog

Lorien Csuka gyömbérrel, édeköménnyel, rizzsel ázsiai módra

Csukapörkölt kemencében sült kapros túrós csuszával Sass Erika – Sütök-főzök – konyha szonáta Sasó módra gasztroblog

Sass Erika Csukapörkölt kemencében sült kapros túrós csuszával

Édes-savanyú ponty – Kóbor Krisztina séf – HALKAKAS – halbisztró

Halkakas-halbisztró Kóbor Krisztina Édes_savanyu_ponty

Fahéjas harcsa mézeskalács morzsával – Lukács Péter – A műkedvelő hedonista gasztroblog

Lukács Péter Fahéjas harcsa mézeskalács morzsával

Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett

Szabó Zsanett Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel

Fenyőmagos pisztráng chiliszállal és fokhagymával – Tóth-Nacsa Ágnes – Boldog Kukta gasztroblog

Tóth-Nacsa Ágnes Fenyőmagos pisztráng chiliszállal és fokhagymával

Fóliában sült vajas, turbolyás pisztráng – Gyepes Gabojsza – Anya, ez isteni! gasztroblog

Gyepes Gabojsza Fóliában sült vajas, turbolyás pisztráng

Harcsa saláta – Molnár Béla

Molnár Béla Harcsa saláta

Halfasírt – Leopold Erika – Égigérő paszuly gasztroblog

Leopold Erika Halfasírt

Lillafüredi füstölt pisztráng krém és kaviár – Gyepes Gabojsza – Anya, ez isteni! gasztroblog

Gyepes Gabojsza Lillafüredi füstölt pisztráng krém és kaviár

Pisztráng baconbe tekerve – Gizi – Gizi receptjei gasztroblog

Gizi Pisztráng baconbe tekerve

Pisztráng citromborsos morzsában fehér zöldségpürével – Az Őrült szakács – Őrülten jó ételek gasztroblog

Az Őrült Szakács Pisztráng citromborsos morzsában fehér zöldségpürével

Pisztráng fish and chips – Grega Kati – Igen, legyen igen blog

Grega Katalin Pisztráng fish and chips

Pisztráng puliszkával – Szekeres Szabolcs

Szekeres Szabolcs Pisztráng puliszkával

Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina

Vaczó Szabina Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöldfűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal

Sülthal-tál burgonyákkal és sajtszósszal – Hajós Ágnes – A tetovált lány konyhája

Hajós Ágnes Sülthal-tál burgonyákkal és sajtszósszal

Sütőtökös-spenótos lepény füstölt pisztránggal – Leopold Erika -Égigérő paszuly gasztroblog

Leopold Erika Sütőtökös-spenótos lepény füstölt pisztránggal

Tejszínes spagetti füstölt pisztránggal és édesköménnyel – Szabó Veronika – Szilvásgombóc gasztroblog

Szabó Veronika Tejszínes pagetti füstölt pisztránggal és édesköménnyel

Thai hal curry – Szabó Noémi – Mandula Sarok gasztroblog

Szabó Noémi Thai hal curry

TENGERI KATEGÓRIA 

Cápaszeletek sajtos-tárkonyos mártásban – Szabadkainé Ágoston Eszter

Szabadkainé Ágoston Eszter Cápaszeletek sajtos-tárkonyos mártásban

Céklás gravlax – Papp Éci – Ezt ettem gasztroblog

Papp Éci Céklás gravlax

Datolyával töltött makréla – Riedl Annamária – Rozmaring és csokoládé gasztroblog

Riedl Annamária Datolyával töltött makréla

Füstölt lazacos, kecskesajtos spenóttekercs – Alíz – Select food gasztroblog

Select Food Alíz Füstölt lazacos, kecskesajtos spenóttekercs

Grillezett, rakott barramundi – Molnár Béla

Molnár Béla Grillezett, rakott barramundi

Kókuszos halleves – Lukács Péter – Műkedvelő hedonista gasztroblog

Lukács Péter Kókuszos halleves

 Korianderes barramundi sült édesburgonyával és zellergyökérrel – Sass Erika – Sütök-főzök – konyha szonáta Sasó módra gasztroblog

Sass Erika Barramundi sült édesburgonyával és zellerrel

Lazac steak citromos vajjal, parmezános zöldség ropogóssal és málnaöntetes salátával – Molnár Béla

Molnár Béla Lazac steak citromos vajjal, parmezános ropogóssal és málnaöntetes salátával

Lepényhal ikra saláta konfitált fokhagymával – Lukács Péter – Műkedvelő hedonsita gasztroblog

Lukács péter lepényhal ikra saláta konfitált fokhagymával

Makréla sütőtök curryvel – Nagy Krisztina – Krisztina konyhája gasztroblog

Nagy Krisztina Makréla sütőtök curryvel

Marinált grillezett szardínia – Pajor Pál – Palifőz A Konyha – Lakásétterem

Pajor Pál Marinált, grillezett szardínia

Marokkói tengeri sügér – Balkai Mariann – Marka konyhája gasztroblog

Balkai Mariann Marokkói tengeri sügér

Tejszínes-zöldborsós párolt tőkehal – Herczeg Gabriella – b-bisztro gasztroblog

Herczeg Gabriella Tejszínes-zöldborsós párolt tőkehal

Toszkán halleves – Kiss Kolos

Kiss Kolos Toszkán halleves

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Bertalanits Attila says:

    Füstölt lazacos, kecskesajtos spenóttekercs – Alíz – Select food gasztroblog
    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina

  2. Bernád András says:

    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina
    Lazac steak citromos vajjal, parmezános zöldség ropogóssal és málnaöntetes salátával – Molnár Béla

  3. Ricsi says:

    Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett
    Toszkán halleves – Kiss Kolos

  4. Németh Róbert says:

    Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett
    Toszkán halleves – Kiss Kolos

  5. Takács Barbara says:

    Datolyával töltött makréla
    Pisztráng citromborsos morzsában fehér zöldségpürével

  6. Takács Adrienn says:

    Datolyával töltött makréla
    Pisztráng citromborsos morzsában fehér zöldségpürével

  7. Takács Adrienn says:

    Pisztráng citromborsos morzsában fehér zöldségpürével
    Datolyával töltött makréla

  8. Péter says:

    Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett
    Céklás gravlax – Papp Éci – Ezt ettem gasztroblog

  9. Dobos Gábor says:

    Cápaszeletek sajtos-tárkonyos mártásban
    Pisztráng citromborsos morzsában fehér zöldségpürével

  10. Kukor Mária says:

    Pisztráng citromborsos morzsában fehér zöldségpürével –
    Cápaszeletek sajtos-tárkonyos mártásban

  11. Róbert says:

    Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett
    Lepényhal ikra saláta konfitált fokhagymával – Lukács Péter – Műkedvelő hedonsita gasztroblog

  12. Sanyi says:

    Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett
    Marokkói tengeri sügér – Balkai Mariann – Marka konyhája gasztroblog

  13. Lara says:

    Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett
    Tejszínes-zöldborsós párolt tőkehal – Herczeg Gabriella – b-bisztro gasztroblog

  14. Dezső says:

    Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett
    Lepényhal ikra saláta konfitált fokhagymával – Lukács Péter – Műkedvelő hedonsita gasztroblog

  15. Ibolya says:

    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina
    Marinált grillezett szardínia – Pajor Pál – Palifőz A Konyha – Lakásétterem

  16. Agócs Tamás says:

    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina
    Céklás gravlax – Papp Éci – Ezt ettem gasztroblog

  17. Farkas Ibolya says:

    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina

    Lazac steak citromos vajjal, parmezános zöldség ropogóssal és málnaöntetes salátával – Molnár Béla

  18. Incze Róbert says:

    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina

    Toszkán halleves -Kiss Kolos

  19. Bőr Ödön says:

    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina

    Tejszínes-zöldborsós párolt tőkehal – Herczeg Gabriella – b-bisztro gasztroblog

  20. Badó Farkas says:

    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina
    Tejszínes-zöldborsós párolt tőkehal – Herczeg Gabriella – b-bisztro gasztroblog

  21. Farkas Sándor says:

    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina

    Tejszínes-zöldborsós párolt tőkehal – Herczeg Gabriella – b-bisztro gasztroblog

  22. Adri says:

    Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett
    Makréla sütőtök curryvel – Nagy Krisztina – Krisztina konyhája gasztroblog

  23. Beáta says:

    Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett
    Marinált grillezett szardínia – Pajor Pál – Palifőz A Konyha – Lakásétterem

  24. Adri says:

    Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett
    Füstölt lazacos, kecskesajtos spenóttekercs – Alíz – Select food gasztroblog

  25. Simon Tünde says:

    Tejszínes spagetti füstölt pisztránggal és édesköménnyel – Szabó Veronika – Szilvásgombóc gasztroblog
    Makréla sütőtök curryvel – Nagy Krisztina – Krisztina konyhája gasztroblog

  26. Farkas Veronika says:

    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina

    Tejszínes-zöldborsós párolt tőkehal – Herczeg Gabriella – b-bisztro gasztroblog

  27. Farkas Veronika says:

    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina

    Én erre szavazok!! Sok sikert!

  28. Szigeti Ádám says:

    Édesvízi: Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina
    Tengeri: Füstölt lazacos, kecskesajtos spenóttekercs – Alíz – Select food gasztroblog

  29. says:

    Édesvízi: Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártásban, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal
    Tengeri: Toszkán halleves

  30. Oriold Beáta says:

    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal
    Füstölt lazacos, kecskesajtos spenóttekercs

  31. Lukácsi Áron says:

    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina
    Lazac steak citromos vajjal, parmezános zöldség ropogóssal és málnaöntetes salátával – Molnár Béla

  32. Bakos Ferenc says:

    Tejszínes spagetti füstölt pisztránggal és édesköménnyel – Szabó Veronika – Szilvásgombóc gasztroblog
    Füstölt lazacos spenóttekercs-Selectfood blog

  33. Zsolt says:

    Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett
    Marokkói tengeri sügér – Balkai Mariann – Marka konyhája gasztroblog

  34. Skandikamera says:

    Harcsa saláta nyers hallal – Molnár Béla
    Marinált grillezett szardínia – Pajor Pál

  35. Anikó, én is így gondolom, és minden résztvevő nevében köszönöm a kedves szavakat. (Ma megszületett a zsűri döntése is, de egyáltalán nem volt könnyű a választás.)

  36. Czigány István says:

    Édesvízi kategória: Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina
    Tengeri kategória: Cápaszeletek sajtos-tárkonyos mártásban – Szabadkainé Ágoston Eszter

  37. Aniko says:

    Ennyi nagyszerű receptet régen találtam egy helyen! Alig tudok választani, mert minden kategóriából legalább 3 a szívemhez nőtt rögtön. De ha muszáj, akkor ezekre szavazok:
    Csukagombóc vajas mártásban- Rakottkert gasztroblog
    Füstölt lazacos spenóttekercs-Selectfood blog

  38. Pályi Balázs says:

    Édesvízi: Az újragondolt svéd fatányéros – Hobbiszakács – Hobbiszakács gasztroblog
    Tengeri: Céklás gravlax – Papp Éci – Ezt ettem gasztroblog

  39. Schlaffer Judit says:

    Cápaszeletek sajtos-tárkonyos mártásban – Szabadkainé Ágoston Eszter

  40. Antal Timi says:

    Tejszínes-zöldborsós párolt tőkehal – Herczeg Gabi
    Fóliában sült vajas, turbolyás pisztráng – Gyepes Gabojsza

  41. Szlovencsák Judit says:

    Makréla sütőtök curryvel – Nagy Krisztina

  42. Bankó Dezsőné says:

    Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett
    Tejszínes-zöldborsós párolt tőkehal – Herczeg Gabriella – b-bisztro gasztroblog

  43. Szakács Gáborné says:

    Szavazok édesvízi kategóriában:pisztráng citromborsos morzsában fehér zöldségpürével. – Az Őrült szakács – Őrülten jó ételek gasztroblog
    Tengeri kategóriában:füstölt lazacos kecskesajtos spenóttekercsek.

  44. Szabó Mariann says:

    Harcsa saláta – Molnár Béla
    Cápaszeletek sajtos-tárkonyos mártásban – Szabadkainé Ágoston Eszter

  45. T. Anita says:

    Édesvízi : Fahéjas harcsa mézeskalács morzsával – Lukács Péter
    Tengeri : Cápaszeletek sajtos-tárkonyos mártásban – Szabadkainé Ágoston Eszter

  46. Gábor says:

    Cápaszeletek sajtos-tárkonyos mártásban – Szabadkainé Ágoston Eszter
    Makréla sütőtök curryvel – Nagy Krisztina

  47. Halenkár Éva says:

    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöldfűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina
    Lazac steak citromos vajjal, parmezános zöldség ropogóssal és málnaöntetes salátával – Molnár Béla

  48. Kristóf Péter says:

    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina
    Marokkói tengeri sügér – Balkai Mariann – Marka konyhája gasztroblog

  49. Judit says:

    Halfasírt – Leopold Erika – Égigérő paszuly gasztroblog

  50. Judit says:

    Cápaszeletek sajtos-tárkonyos mártásban – Szabadkainé Ágoston Eszter

  51. Horváth Henrietta says:

    Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett
    Makréla sütőtök curryvel Nagy Krisztina

  52. Bodnár Tímea says:

    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina
    Makréla sütőtök curryvel

  53. Rebeka says:

    Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett
    Toszkán halleves – Kiss Kolos

  54. Lívia says:

    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöldfűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal
    Makréla sütőtök curryvel

  55. Pisti says:

    Szavazataim:
    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal
    Céklás gravlax

  56. Lukács Bence says:

    Édesvízi : Fahéjas harcsa mézeskalács morzsával – Lukács Péter – A műkedvelő hedonista gasztroblog
    Tengeri : Kókuszos halleves – Lukács Péter – A műkedvelő hedonista gasztroblog

  57. Kovács Ágota says:

    Tengeri: Cápaszeletek sajtos-tárkonyos mártásban – Szabadkainé Ágoston Eszter
    Édesvízi: Harcsa saláta – Molnár Béla

  58. Major Ferenc says:

    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöldfűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal

    Makréla sütőtök curryvel

  59. Pataki Kiss Dénes says:

    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson,ropogós,zöld fűszeres morzsába forgattot zöldségnyárssal-Vaczo Szabina
    Toszkáni halleves-Kiss Kolos

  60. Szabadkai Tünde says:

    Sütőtökös-spenótos lepény füstölt pisztránggal – Leopold Erika
    Cápaszeletek sajtos-tárkonyos mártásban – Szabadkainé Ágoston Eszter

  61. Nagy Szabolcs says:

    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina
    Toszkán halleves – Kiss Kolos

  62. Éva says:

    Harcsa saláta – Molnár Béla
    Makréla sütőtök curryvel – Nagy Krisztina – Krisztina konyhája gasztroblog

  63. Debrei Éva says:

    Csuka gyömbérrel, édesköménnyel, rizzsel ázsiai módra – Lorien – Lorien, konyhai partizán gasztroblog

    Makréla sütőtök curryvel – Nagy Krisztina – Krisztina konyhája gasztroblog

  64. Szabó Noémi : Tay hal curry

    Papp Éci: Céklás gravlax

  65. Kun Attila says:

    Tejszínes spagetti füstölt pisztránggal és édesköménnyel – Szabó Veronika – Szilvásgombóc gasztroblog
    Makréla sütőtök curryvel – Nagy Krisztina – Krisztina konyhája gasztroblog

  66. Szabó Mihályné says:

    Édesvízi kategória: Tejszínes spagetti füstölt pisztránggal és édesköménnyel – Szabó Veronika – Szilvásgombóc gasztroblog
    Tengeri kategória: Makréla sütőtök curryvel Nagy Krisztina

  67. Papp Sándorné says: (előzmény @Szabó Zsanett)

    Szabó Zsanetttől: Fehérboros- gombás pontyszeletek rizzsel.

    Papp Écitől: Céklás gravlax

  68. Várkonyi Mátyás says:

    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina
    Lazac steak citromos vajjal, parmezános zöldség ropogóssal és málnaöntetes salátával – Molnár Béla

  69. Katona Mária says:

    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöldfűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssa
    lLazac steak citromos vajjal, parmezános zöldség ropogóssal és málnaöntetes salátával

  70. Tóthné Erzsébet says:

    Édesvízi kategória: Tejszínes spagetti füstölt pisztránggal és édesköménnyel – Szabó Veronika – Szilvásgombóc gasztroblog
    Tengeri kategória: Marokkói tengeri sügér – Balkai Mariann – Marka konyhája gasztroblog

  71. Boros Andrea says:

    Szavazataim:
    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina
    Lazac steak citromos vajjal, parmezános zöldség ropogóssal és málnaöntetes salátával – Molnár Béla

  72. Szabó Mária says:

    Tejszínes spagetti füstölt pisztránggal és édesköménnyel – Szabó Veronika – Szilvásgombóc gasztroblog
    Makréla sütőtök curryvel Nagy Krisztina

  73. Réka says:

    Fenyőmagos pisztráng chiliszállal és fokhagymával – Tóth-Nacsa Ágnes – Boldog Kukta gasztroblog
    Céklás gravlax – Papp Éci – Ezt ettem gasztroblog

  74. Nikica says:

    Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett
    Lazac steak citromos vajjal, parmezános zöldség ropogóssal és málnaöntetes salátával – Molnár Béla

  75. Horváth Zsanett says:

    Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett
    Makréla sütőtök curryvel Nagy Krisztina

  76. Sülthal-tál burgonyákkal és sajtszósszal – Hajós Ágnes – A tetovált lány konyhája

  77. Zsana says:

    Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett
    Marokkói tengeri sügér – Balkai Mariann – Marka konyhája gasztroblog

  78. Nagy Péter says:

    Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett
    Makréla sütőtök curryvel Nagy Krisztina

  79. Pisztráng citromborsos morzsában fehér zöldségpürével – Az Őrült szakács – Őrülten jó ételek gasztroblog

    Lazac steak citromos vajjal, parmezános zöldség ropogóssal és málnaöntetes salátával – Molnár Béla

  80. Attila says:

    Tejszínes spagetti füstölt pisztránggal és édesköménnyel – Szabó Veronika – Szilvásgombóc gasztroblog
    Marokkói tengeri sügér – Balkai Mariann – Marka konyhája gasztroblog

  81. Marietta says:

    Sziasztok!
    Én ezekre szavazok:
    Lillafüredi füstölt pisztráng krém és kaviár – Gyepes Gabojsza – Anya, ez isteni! gasztroblog
    Fóliában sült vajas, turbolyás pisztráng – Gyepes Gabojsza – Anya, ez isteni! gasztroblog

  82. Turóczi Rudolfné says:

    Fóliában sült vajas, turbolyás pisztráng-Gyepes Gabojsza
    Datolyával töltött makréla

  83. Szűcs Zoltán says:

    Makréla sütőtök curryvel Nagy Krisztina
    Fóliában sült vajas turbolyás pisztráng Gyepes Gabojsza

  84. Szűcsné Hajdu Mária says:

    Fóliában sült vajas turbolyás pisztrángra, Gyepes Gabojsza, és a marokkói tengeri sügérre Balkai Mariann szavaszok

  85. Horváth Zsanett says:

    Makréla sütőtök curryvel – Nagy Krisztina – Krisztina konyhája gasztroblog

  86. Szabó Jenő says:

    Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett
    Toszkán halleves – Kiss Kolos

  87. […] RECEPTVERSENY LEZÁRULT, IDE KLIKKELVE MEGNÉZHETED A BEÉRKEZETT RECEPTEKET ÉS MÁRCIUS 11. ÉJFÉLIG SZAVAZHATSZ IS […]

  88. Templomné Zsuzsa says:

    Tengeri kategória:Cápaszeletek sajtos-tárkonyos mártásban-Szabadkainé Ágoston Eszter
    Édesvízi kategória_Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel-Szabó Zsanett

  89. Stefi says:

    Tengeri kategóriában: Makréla sütőtök curryvel – Nagy Krisztina – Krisztina konyhája gasztroblog
    Édesvízi kategóriában: Sülthal-tál burgonyákkal és sajtszósszal – Hajós Ágnes – A tetovált lány konyhája

  90. Szekeres Margit says:

    Szavazni szeretnék:

    Édesvizi: Gabojsza – Fóliában sült vajas, turbolyás pisztráng
    Tengeri: Select food – Füstölt lazacos, kecskesajtos spenóttekercs

  91. Szavazni szeretnék:
    Lillafüredi füstölt pisztráng krém és kaviár – Gyepes Gabojsza – Anya, ez isteni! gasztroblog
    Marokkói tengeri sügér – Balkai Mariann – Marka konyhája gasztroblog

  92. Molnár BÉla says:

    Édesvízi kategória:Sülthal-tál burgonyákkal és sajtszósszal – Hajós Ágnes – A tetovált lány konyhája

    Tengeri:Marokkói tengeri sügér – Balkai Mariann – Marka konyhája gasztroblog

  93. Mozsár Andrásné says:

    Tejszínes spagetti füstölt pisztránggal és édesköménnyel
    Lazac steak citromos vajjal, parmezános zöldség ropogóssal és málnaöntetes salátával

  94. Redler Sándorka says:

    Tengeri kategória: Céklás gravlax – Papp Éci – Ezt ettem gasztroblog
    Édesvízi kategória: Lillafüredi füstölt pisztráng krém és kaviár – Gyepes Gabojsza – Anya, ez isteni! gasztroblog

  95. Szabó Jenőné says:

    Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett
    Grillezett, rakott barramundi – Molnár Béla

  96. Túri Ágnes says:

    Sajnos csak most olvastam el alaposan a kiírást, úgyhogy újból voksolok 🙂
    TENGERI KATEGÓRIA – Cápaszeletek sajtos-tárkonyos mártásban – Szabadkainé Ágoston Eszter
    ÉDESVIZI KATEGÓRIA – Csukagombóc vajas mártásban – Kósa Gabriella

  97. Soós István says:

    Tengeri kategória: Cápaszeletek sajtos-tárkonyos mártásban (Szabadkainé Ágoston Eszter)
    Édesvizi kategória: Csukapörkölt kemencében (Sass Erika)

  98. Rudolf Beáta says:

    Édesvízi kategória:Lillafüredi pisztrángkrém, Gabojsza
    Tengeri: ravlax,Papp Éci

  99. Schlaffer Judit says:

    Szabadkainé Ágoston Eszter :
    TENGERI KATEGÓRIA – Cápaszeletek sajtos-tárkonyos mártásban

  100. Nem, egyáltalán nem egyszerű.
    Lehet, hogy bölcsebb lett volna a halakat élőhelyük szerint besorolni, de már mindegy, erre későn gondoltam, mostmár így marad, hiszen a szavazás elkezdődött.
    Gergely kolléga tematikájában van olyan pont, ami részben erről is fog szólni, de felvetem neki az ötletet, hátha lenne kedve elmélyedni benne. Igazad van, biztos sokakat érdekelne. (A receptversennyel kapcsán több érdekes téma is felmerült, reméljük, Gergelynek lesz elég kapacitása mindenre válaszolni. 😉

  101. Szia Gaba, én köszönöm a gyors választ! Nem is annyira egyszerű ez a halfajta-kategorizálás, mint amilyennek látszik. De akár jó témaként szolgálhatna egy következő bejegyzéshez ide a blogra, biztosan sokan lennének rá kíváncsiak. 😉

    Örülök, hogy jó volt a megérzésem, jól szavaztam. 🙂

  102. Túri Ágnes says:

    TENGERI KATEGÓRIA – Cápaszeletek sajtos-tárkonyos mártásban- Szabadkainé Ágoston Eszter 🙂

  103. Szia Alíz!
    Örülök, hogy benéztél!
    Vannak itt fogósabb kérdések is, pl. a barramundi, a lazac és a tokhal édesvízisége/tengerisége. Végül úgy döntöttem – bár sem tudományosan, sem gasztronómiai szempontból nem megalapozott a döntés – hogy amelyiknek legalább egy kevés köze van a tengerhez, a tengeri kategóriába soroljuk. (A tokhal fajra és eredetre való információra egyelőre várok, ti. ha a receptben nem vándorló fajt használt a séf, marad az édesvízi kategóriában.)
    Noémi épp most erősítette meg, hogy édesvízi halról van szó, tehát a szavazat érvényes.
    Köszönjük!
    🙂

  104. Pisztráng citromborsos morzsában fehér zöldségpürével – Az Őrült szakács – Őrülten jó ételek gasztroblog 🙂

  105. Selectfood says:

    Remek receptek gyűltek össze! Nekem több kedvencem is van, nehezen tudok kettőt kiválasztani közülük.
    Egy fogas kérdés: Noémi halcurryje fehér húsú halból – fogasból – készült. Akkor ez a recept mindkét kategóriába beillene, mert van tengeri és édesvízi fogas/süllő is. Noémi, Gaba, tegyetek igazságot! 🙂
    Mindenesetre én akkor az édesvízi kategóriában erre a receptre adom le a voksomat, a tengeri kategóriában pedig Palifőz marinált grillezett szardíniájára.

    És nagyon köszönöm a spenóttekercsemre leadott szavazatokat, igazán örülök, hogy tetszik!

  106. Szakadáti Noémi says:

    Szavazok: 1. Fóliában sült vajas, turbolyás pisztráng – Gyepes Gabojsza
    2. Grillezett, rakott barramundi – Molnár Béla

  107. Dani says:

    Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina
    Füstölt lazacos, kecskesajtos spenóttekercs – Alíz – Select food gasztroblog

  108. Korpics Ferenc says:

    Pisztráng citromborsos morzsában fehér zöldségpürével-re szavazok!

  109. tiko says:

    A két “győztes”: Pisztráng citromborsos morzsában fehér zöldségpürével – Az Őrült szakács
    Füstölt lazacos, kecskesajtos spenóttekercs

  110. Jakab Anikó says:

    Pisztráng citromborsos morzsában fehér zöldségpürével – Az Őrült szakács – Őrülten jó ételek gasztroblog
    Füstölt lazacos, kecskesajtos spenóttekercs – Alíz – Select food gasztroblog

  111. Domjánné Pavlics Zsuzsanna says:

    Pisztráng citromborsos morzsában fehér zöldségpürével – Az Őrült szakács – Őrülten jó ételek gasztroblog

  112. Szabó Nikolett says:

    Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett
    Toszkán halleves – Kiss Kolos

  113. Vörös Zsolt says:

    Szavazok édesvízi kategóriában:pisztráng citromborsos morzsában fehér zöldségpürével.
    Tengeri kategóriában:füstölt lazacos kecskesajtos spenóttekercsek.

  114. gyécsek józsef says:

    Pisztráng citromborsos morzsában fehér zöldségpürével – Az Őrült szakács – Őrülten jó ételek gasztroblog

  115. Bedőcs Anikó says: (előzmény @Bedőcs Anikó)

    Füstölt lazacos, kecskesajtos spenóttekercs – Alíz – Select food gasztroblog

  116. Bedőcs Anikó says:

    Pisztráng citromborsos morzsában fehér zöldségpürével – Az Őrült szakács – Őrülten jó ételek gasztroblog

  117. Huszárné Klement Zsuzsa says:

    Pisztráng citromborsos morzsában fehér zöldségpürével – Az Őrült Szakács
    Makréla sütőtök curryvel- Nagy Krisztina

  118. prupri says:

    Makréla sütőtök curryvel – Nagy Krisztina – Krisztina konyhája gasztroblog

  119. Czapi says:

    Édesvízi: Spenótos-fokhagymás tilápia párnák krémes hollandi mártáson, ropogós, zöld fűszeres morzsába forgatott zöldségnyárssal – Vaczó Szabina
    Tengeri: Céklás gravlax – Papp Éci – Ezt ettem gasztroblog

  120. Sulics Zsolt says:

    Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel – Szabó Zsanett
    Tejszínes-zöldborsós párolt tőkehal – Herczeg Gabriella – b-bisztro gasztroblog

  121. Nagy Péter says:

    Makréla sütőtök curryvel – Nagy Krisztina – Krisztina konyhája gasztroblog

  122. Mild Eszter says:

    Szavazok édesvízi kategóriában:pisztráng citromborsos morzsában fehér zöldségpürével.Tengeri kategóriában:füstölt lazacos kecskesajtos spenóttekercsek.

  123. Lillafüredi füstölt pisztráng krém és kaviár
    Makréla sütőtök curryvel

  124. Soósné Élő Margit says:

    Halfasírt Leopold Erika Égigérő paszuly gasztroblog
    Sütőtökös-spenótos lepény füstöltpisztránggal Leopold Erika Égigérő paszuly gasztroblog

  125. LAW says:

    Tengeri: Kókuszos halleves – Lukács Péter – Műkedvelő hedonista gasztroblog
    Édesvizi: Fahéjas harcsa mézeskalács morzsával – Lukács Péter – A műkedvelő hedonista gasztroblog

  126. Szabó Zsanett says:

    Szavazok a Fehérboros-gombás pontyszeletek rizzsel és a
    Füstölt lazacos, kecskesajtos spenóttekercsre


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!