Halak és tenger gyümölcsei a szilveszteri (büfé)asztalon – válogatás a Tarka Bárka ételeiből

Előételek, parti falatok

Borjúsült füstölt pisztrángos fejtett bab krémmel

Fokhagymás-petrezselymes cukkinitekercs füstölt vajhallal

Garnéla pirítóson zöld fűszeres sajtkrémmel és taggiai olajbogyóval

Hideg zeller krémleves zöld fűszeres garnéla nyársakkal

Langusztin koktél rózsaszínű grapefruittal

Nagy fésűkagyló petrezselymes cukkinimártással

Makrélás sárgarépa krokett zöld fűszeres mártogatóssal

Szardíniás-paradicsomos pite

Pisztránghabos-rukolás koktélgarnéla kenyértésztában sütve

Rozmaringos focaccia szardellás vajjal

Tonhalas sült ricottagolyók

Zöldséges-ördöghalas frittatakockák

Marinált halak

Citromos marinált szardella

Diós marinált sült szardínia

Makréla olívaolajban

Mandulás-alma balzsamos marinált sült szardínia

Marinált füstölt pisztráng és zsenge radicchio vajas kalácson

Posírozott, marinált ponty

Sütőbe vele!

Egészben sült marinált makréla

Burgonyaágyon sült, zöldségekkel és főtt tojással töltött tengeri pérhal

Kaprigyümölccsel sült mustáros makréla burgonyasalátával

Mandulás-kapros aranydurbincs

Narancságyon sült pisztráng

Paprikás-zöld fűszeres pisztráng

Scampi gratin

Sókéregben sült gyömbéres-narancsos rózsaszín durbincs

Szent Péter hal batyuban

Töltött pisztráng

Zöld fűszeres vékonybajszú tőkehal

Saláták

Gránátalmás-édesköményes polipsaláta

Kékkagylós-tojásos paradicsomsaláta

Rozmaringos-fehérbabos polipsaláta

Szezámmagos füstölt tonhal rukolaágyon

Tigrisgarnéla marinált paradicsommal és thai öntetes salátával

Szendvicsek

Füstölt makrélás-rántottás szendvics

Kelkáposztás-füstölt lazacos szendvics

Zöld fűszeres lazacpisztrángos szendvics lila hagymás-tejfölös savanyú uborkával

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!