Előételek, parti falatok
Borjúsült füstölt pisztrángos fejtett bab krémmel
Fokhagymás-petrezselymes cukkinitekercs füstölt vajhallal
Garnéla pirítóson zöld fűszeres sajtkrémmel és taggiai olajbogyóval
Hideg zeller krémleves zöld fűszeres garnéla nyársakkal
Langusztin koktél rózsaszínű grapefruittal
Nagy fésűkagyló petrezselymes cukkinimártással
Makrélás sárgarépa krokett zöld fűszeres mártogatóssal
Pisztránghabos-rukolás koktélgarnéla kenyértésztában sütve
Rozmaringos focaccia szardellás vajjal
Zöldséges-ördöghalas frittatakockák
Marinált halak
Mandulás-alma balzsamos marinált sült szardínia
Marinált füstölt pisztráng és zsenge radicchio vajas kalácson
Sütőbe vele!
Egészben sült marinált makréla
Burgonyaágyon sült, zöldségekkel és főtt tojással töltött tengeri pérhal
Kaprigyümölccsel sült mustáros makréla burgonyasalátával
Paprikás-zöld fűszeres pisztráng
Sókéregben sült gyömbéres-narancsos rózsaszín durbincs
Zöld fűszeres vékonybajszú tőkehal
Saláták
Gránátalmás-édesköményes polipsaláta
Kékkagylós-tojásos paradicsomsaláta
Rozmaringos-fehérbabos polipsaláta
Szezámmagos füstölt tonhal rukolaágyon
Tigrisgarnéla marinált paradicsommal és thai öntetes salátával
Szendvicsek
Füstölt makrélás-rántottás szendvics
Kelkáposztás-füstölt lazacos szendvics
Zöld fűszeres lazacpisztrángos szendvics lila hagymás-tejfölös savanyú uborkával
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: