Recept és Rejtvény – Tarka Bárka

Néhány hete megjelent a Recept és Rejtvény magazin, amelyben 14 gasztroblogger 28 receptje és 20 keresztrejtvény mellett mi is helyet kaptunk.

A Tavola In Piazza részéről egy izgalmas “nyúlbefőtt” készült (becses nevén főtt házinyúl fokhagymás-zsályás olívaolajban avagy tonno di coniglio)  míg a Tarka Bárka egy nagyszerű tésztaétellel vett részt: tollhegy tészta diós zöldborsó pürével és tintahallal címen.

Olvassátok, főzzétek, és persze nyerjetek sokat! 😉

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. […] amelyben 14 gasztroblogger 28 receptje és 20 keresztrejtvény mellett mi is helyet kaptunk. Tovább » Kategória: Tarka Bárka | Közvetlen link a könyvjelzőbe. var addedComment = […]

  2. gaba says:

    Erika, ennek igazán örülök!
    Meglátod, remek ötletek vannak benne!

  3. Szuper, most hogy Pesten vagyok be is tudom szerezni az újságot! Biztos klassz receptek vannak benne!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!