Néhány hete megjelent a Recept és Rejtvény magazin, amelyben 14 gasztroblogger 28 receptje és 20 keresztrejtvény mellett mi is helyet kaptunk.
A Tavola In Piazza részéről egy izgalmas “nyúlbefőtt” készült (becses nevén főtt házinyúl fokhagymás-zsályás olívaolajban avagy tonno di coniglio) míg a Tarka Bárka egy nagyszerű tésztaétellel vett részt: tollhegy tészta diós zöldborsó pürével és tintahallal címen.
Olvassátok, főzzétek, és persze nyerjetek sokat! 😉
[…] amelyben 14 gasztroblogger 28 receptje és 20 keresztrejtvény mellett mi is helyet kaptunk. Tovább » Kategória: Tarka Bárka | Közvetlen link a könyvjelzőbe. var addedComment = […]
Erika, ennek igazán örülök!
Meglátod, remek ötletek vannak benne!
Szuper, most hogy Pesten vagyok be is tudom szerezni az újságot! Biztos klassz receptek vannak benne!