Alig másfél hónapja indult el a Tarka Bárka blog, máris több mint száz visszatérő olvasóval rendelkezik a Facebookon. Nagy öröm ez számunkra, hiszen úgy tűnik, hogy a blog jó úton halad. Küldetésünk, a halfogyasztás népszerűsítése nem csak a felnőttek, de a gyerekek körében is, a felfedezés, az ismeretátadás és együtt tanulás, az egészségesebb életmódra való nevelés érdeklődő, befogadó követőkre talált.
Azt találtuk ki, hogy megünnepeljük az eseményt, ajándékot sorsolunk.
A nyereményért nem kell mást tenni, mint
– ennek a bejegyzésnek a végén leírni, mi a kedvenc halételed
– lájkolni a Tarka Bárka Facebook oldalát, és megosztani az ismerőseiddel.
A játék 2012. március 15. éjfélig tart.
A nyeremény pedig nem más, mint egy csomag szépiatintás tészta, egy tubus szardellapaszta, egy kis üveg langusztinkrém, egy szardellakonzerv, és egy zsákbamacska (pontosabban zsákbahal :-), ez egyelőre titok.
A kommentekben szívesen fogadunk észrevételeket, javaslatokat a blog tartalmára vonatkozóan is. Pl. mi lenne az, amiről szívesen olvasnátok, mire fektessünk nagyobb hangsúlyt (gyakorlati/elméleti tanácsok, informatív jelleg, receptek) stb.
Játékra, Bárkára fel!
Minden tengeri herkentyűt imádok , ellennék bármelyik tengernél,óceánnál. Kedvencem a füstölt tokhal blinivel,citromos kapros mártással,kaviárral. Halra fel!!
Füstölt pisztráng – sokoldalú, sokszínű, és a bükkben nagyon jó minőségű
bajai halászlé
Rákok mindenféle formában elkészítve, például különféle bundában, koktélszósszal vagy fokhagymával-petrezselyemmel grillezve. Folyami rák majonézzel. Ikrakrém. Halászlé.
mediterrán halleves és rántott hekk 🙂
Halászlé, rántott halfilé, szilvásváradi pisztráng.
Rántott hal, frissen sült hekk.
Kedvencem a halászlé 🙂
Pisztráng citrommártással.
Szerintem a frissen sütött Hekknél nincsen finomabb,hasábbal,és uborkával! nyámm
Fekete kagyló fokhagymás, fehérboros, petrezselymes szószban. Ceviche. Tonhalsteak rózsaszínre sütve. Na igen, a friss, grillezett szardínia Portugáliában mennyei………..
Vajban sült lazac mentás borsópürével.
Az én kedvemcem a sima citromos vajban sült halfile, bármilyen halból és persze a halászlé 🙂
A halászlé, ahogy a férjem készíti és benne a gyufa tészta, amit én készítek hozzá, de ha már ne a szokványos halászlé legyen, de édes vizi és magyar vizekből, akkor a tejfölös-gombás csuka. :))
[…] Külön téma: ne feledjétek a nyereményjátékunkat, amin március 15-ig még részt vehettek! Bővebb info itt. Kategória: édesvízi halak, Egyéb | Címke: hal, VKF! | Szerző: gaba | Közvetlen link a […]
Köszönöm:)
[…] halas nyereményjátákunkra március 15-ig még jelentkezhettek! Nem kell mást tenni, mint ennek a bejegyzésenk a végén kommentben leírni, mi a kedvenc halételed, valamint lájkolni, ÉS MEGOSZTANI a Tarka Bárka […]
Nem is gondoltunk másra! Ez itt kérem egy halas blog! 😉
Hááát én szeretem a rövidet, a hosszabbat, a vékonyat, a vastagabbat, a lágyat, a markánsabbat, a lassút, a fickándozót, szóval mindet, mindenhogy és mindenhol. Ööö….halakról van szó! :-)))
Lányok, fiúk, köszönjük, hogy ennyien neveztek! A sorsolási bizottsának “nehéz dolga lesz” 😉
Alíz, neked külön köszönjük a kedves szavakat, jólesik hallani, hogy jó úton haladunk, nagy lökést a jövőre vonatkozóan!
A kedvenceddel kapcsolatban pedig teljes mértékben egyetértünk! A frissen fogott, grillezett szardíniának nincs párja!
Helló lányok,
egyre jobban tetszik az oldal, és ez a fejléc egyenesen telitalálat!
Szerintem tartalmilag és kinézetileg is színvonalas blogot írtok, de nem is számítottam másra. ;o)
Én majdnem minden halat és tengeri herkentyűt szeretek, de itt a legegyszerűbbet említeném meg: a halpiacról vagy kikötőből frissen beszerzett bármilyen tengeri hal, durva szemű tengeri sóval meghintve és egyszerűen grillezve. Azok közül pedig az egyik legkedveltebb a portugál vizeken fogott szardínia. Friss salátával és héjában főtt burgonyával.
Ropogós sült keszeg, amit a nagyiék fogtak és sütöttek! Jó sok fokhagymával.. 🙂
a halászlé a legnagyobb kedvencem 🙂
Helló, az én kedvencem a halpaprikás, mellé mehet csusza is 🙂
-Törpeharcsa paprikás és
-Törpeharcsa a paprikás lisztben megforgatva és bő, forró olajban megsütve 🙂
Fogasfilé sütve,rántva,harcsapaprikás,füstőlt sprotni,
[…] Bejegyzés navigáció ← Előző […]
Pácolt lazac fehérboros-bazsalikomos mártással.:)
Nagyon szeretem a halat. Az egyik nagy kedvenc a vajban sütött süllőfilé.
Katalin, örülünk! 🙂 Ebben az estben pedig természetesen kivételt teszünk és részt veszel a játékban! 🙂
Nekem a rozmaringos halfilé a kedvencem:)
Sajnos a Facebookon nem tudom lájkolni az oldalt, mert nincs profilom náluk, de a blogomon hírdetem a játékot. Nagyon tetszik a nyeremény:)
Halászlé a kedvenc!Füstölt lazac salátát is nagyon szeretem!
Fogas Orly módra
Nagyon örülünk, hogy már a játék elején ennyien jelentkeztetek!
Csak így tovább!
És persze, a tenger gyümölcsei is ér! 🙂
Lazac steak Tejszínes-sajtos Zöldségekkel
Sajtkrémes bagel füstölt lazaccal
Minden féle sült halfilé és tonhalkrém jöhet! Talán a pisztráng a kedvencem fűszerkéregben sütve.
Pontyhalászlé ikrával, tejjel gazdagon!:) Makréla, lazac, pisztráng bármilyen formában.
Vajjal sült pisztráng zöldfűszeres tartárral:)))
Tenger gyümölcsei is ér? 🙂
Mert akkor én a scampot választanám, bármilyen formában (de legyen mondjuk gratinírozva), vagy a vénuszkagylós spaghetti… 🙂 (még tudnám sorolni)
Ha csak halas ér, akkor: párolt nyelvhal citromos-olívaolajos-petrezselymes szósszal. 🙂
Kedvenc halam -. ami nem is hal – a paradicsomos kagyló, ahogy a spanyolok eszik. Fantasztikus ízvilága van. Elkészíteni nagyon szeretem a Doradat (Durbincs) és a tintahalat tepsiben, tejszínesen. 🙂
Aranydurbincs párolt zöldségekkel és jó sok fokhagymával.
Lazacos-tejszínes farfalle póréhagymával
A halászlé, a frissen sütött haltepertő (ezt tavaly kóstoltam először, de levett a lábamról) és a fokhagymás pisztráng.
Nekem is a halászlé,harcsából:-)
Párolt lazac fokhagymás vajban párolt babyrépával és zöldborsóval. hmmm
Nagyon szeretem a halat… de a legjobban a lazacot, serpenyőben sütve, brokkolival.
Jaj, Makka alá tette a hozzászólásomat, bocsi! 🙂
Szia! Az én kedvenc halételem a halászlé! IMÁDOM, pláne ahogy apósom készíti!
Bazsalikommal, citrommal és fokhagymával töltött pisztráng vajjal sütve.
Kedvenc halételem: tejszínes-tonhalas penne sok bazsalikommal és koktél paradicsommal