Figyelem! Játék! Indul a Bárka! – Mi a kedvenc halételed?

Alig másfél hónapja indult el a Tarka Bárka blog, máris több mint száz visszatérő olvasóval rendelkezik a Facebookon. Nagy öröm ez számunkra, hiszen úgy tűnik, hogy a blog jó úton halad. Küldetésünk, a  halfogyasztás népszerűsítése nem csak a  felnőttek, de a gyerekek körében is, a felfedezés, az ismeretátadás és együtt tanulás, az egészségesebb életmódra való nevelés érdeklődő, befogadó követőkre talált.

Azt találtuk ki, hogy megünnepeljük az eseményt, ajándékot sorsolunk.

A nyereményért nem kell mást tenni, mint

ennek a bejegyzésnek a végén leírni, mi a kedvenc halételed

lájkolni a Tarka Bárka Facebook oldalát, és megosztani az ismerőseiddel.

A játék 2012. március 15. éjfélig tart.

A nyeremény pedig nem más, mint egy csomag szépiatintás tészta, egy tubus szardellapaszta, egy kis üveg langusztinkrém, egy szardellakonzerv, és egy zsákbamacska (pontosabban zsákbahal :-), ez egyelőre titok.

A kommentekben szívesen fogadunk észrevételeket, javaslatokat a blog tartalmára vonatkozóan is. Pl. mi lenne az, amiről szívesen olvasnátok, mire fektessünk nagyobb hangsúlyt (gyakorlati/elméleti tanácsok, informatív jelleg, receptek) stb.

Játékra, Bárkára fel!

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Minden tengeri herkentyűt imádok , ellennék bármelyik tengernél,óceánnál. Kedvencem a füstölt tokhal blinivel,citromos kapros mártással,kaviárral. Halra fel!!

  2. daokonyha says:

    Füstölt pisztráng – sokoldalú, sokszínű, és a bükkben nagyon jó minőségű

  3. Filep Hajnalka says:

    Rákok mindenféle formában elkészítve, például különféle bundában, koktélszósszal vagy fokhagymával-petrezselyemmel grillezve. Folyami rák majonézzel. Ikrakrém. Halászlé.

  4. csncz says:

    mediterrán halleves és rántott hekk 🙂

  5. Karnis-Kiss Ilona says:

    Halászlé, rántott halfilé, szilvásváradi pisztráng.

  6. Kun Gáborné says:

    Rántott hal, frissen sült hekk.

  7. K. Kun Katalin says:

    Kedvencem a halászlé 🙂

  8. Karnis László says:

    Pisztráng citrommártással.

  9. Wieland Balázs says:

    Szerintem a frissen sütött Hekknél nincsen finomabb,hasábbal,és uborkával! nyámm

  10. Bara says:

    Fekete kagyló fokhagymás, fehérboros, petrezselymes szószban. Ceviche. Tonhalsteak rózsaszínre sütve. Na igen, a friss, grillezett szardínia Portugáliában mennyei………..

  11. Az én kedvemcem a sima citromos vajban sült halfile, bármilyen halból és persze a halászlé 🙂

  12. haNa says:

    A halászlé, ahogy a férjem készíti és benne a gyufa tészta, amit én készítek hozzá, de ha már ne a szokványos halászlé legyen, de édes vizi és magyar vizekből, akkor a tejfölös-gombás csuka. :))

  13. […] Külön téma: ne feledjétek a nyereményjátékunkat, amin március 15-ig még részt vehettek! Bővebb info itt. Kategória: édesvízi halak, Egyéb | Címke: hal, VKF! | Szerző: gaba | Közvetlen link a […]

  14. […] halas nyereményjátákunkra március 15-ig még jelentkezhettek! Nem kell mást tenni, mint ennek a bejegyzésenk a végén kommentben leírni, mi a kedvenc halételed, valamint  lájkolni, ÉS MEGOSZTANI a Tarka Bárka […]

  15. Nem is gondoltunk másra! Ez itt kérem egy halas blog! 😉

  16. Eva says:

    Hááát én szeretem a rövidet, a hosszabbat, a vékonyat, a vastagabbat, a lágyat, a markánsabbat, a lassút, a fickándozót, szóval mindet, mindenhogy és mindenhol. Ööö….halakról van szó! :-)))

  17. gaba says:

    Lányok, fiúk, köszönjük, hogy ennyien neveztek! A sorsolási bizottsának “nehéz dolga lesz” 😉
    Alíz, neked külön köszönjük a kedves szavakat, jólesik hallani, hogy jó úton haladunk, nagy lökést a jövőre vonatkozóan!
    A kedvenceddel kapcsolatban pedig teljes mértékben egyetértünk! A frissen fogott, grillezett szardíniának nincs párja!

  18. Selectfood says:

    Helló lányok,
    egyre jobban tetszik az oldal, és ez a fejléc egyenesen telitalálat!
    Szerintem tartalmilag és kinézetileg is színvonalas blogot írtok, de nem is számítottam másra. ;o)

    Én majdnem minden halat és tengeri herkentyűt szeretek, de itt a legegyszerűbbet említeném meg: a halpiacról vagy kikötőből frissen beszerzett bármilyen tengeri hal, durva szemű tengeri sóval meghintve és egyszerűen grillezve. Azok közül pedig az egyik legkedveltebb a portugál vizeken fogott szardínia. Friss salátával és héjában főtt burgonyával.

  19. ancsa says:

    Ropogós sült keszeg, amit a nagyiék fogtak és sütöttek! Jó sok fokhagymával.. 🙂

  20. császár kitti virág says:

    a halászlé a legnagyobb kedvencem 🙂

  21. császár boglár says:

    Helló, az én kedvencem a halpaprikás, mellé mehet csusza is 🙂

  22. Badenczki Csilla says:

    -Törpeharcsa paprikás és
    -Törpeharcsa a paprikás lisztben megforgatva és bő, forró olajban megsütve 🙂

  23. Kerekes Erzsi says:

    Fogasfilé sütve,rántva,harcsapaprikás,füstőlt sprotni,

  24. Vámossy Brigitta says:

    Pácolt lazac fehérboros-bazsalikomos mártással.:)

  25. Hasszánné Szondi Ágnes says:

    Nagyon szeretem a halat. Az egyik nagy kedvenc a vajban sütött süllőfilé.

  26. Katalin, örülünk! 🙂 Ebben az estben pedig természetesen kivételt teszünk és részt veszel a játékban! 🙂

  27. Kádár Katalin Imola says:

    Nekem a rozmaringos halfilé a kedvencem:)
    Sajnos a Facebookon nem tudom lájkolni az oldalt, mert nincs profilom náluk, de a blogomon hírdetem a játékot. Nagyon tetszik a nyeremény:)

  28. Bodza says:

    Halászlé a kedvenc!Füstölt lazac salátát is nagyon szeretem!

  29. Kisfaludi Csilla says:

    Fogas Orly módra

  30. gaba says:

    Nagyon örülünk, hogy már a játék elején ennyien jelentkeztetek!
    Csak így tovább!
    És persze, a tenger gyümölcsei is ér! 🙂

  31. Bödő Betti says:

    Lazac steak Tejszínes-sajtos Zöldségekkel

  32. Jenis says:

    Minden féle sült halfilé és tonhalkrém jöhet! Talán a pisztráng a kedvencem fűszerkéregben sütve.

  33. nempiskóta says:

    Pontyhalászlé ikrával, tejjel gazdagon!:) Makréla, lazac, pisztráng bármilyen formában.

  34. Reni says:

    Tenger gyümölcsei is ér? 🙂
    Mert akkor én a scampot választanám, bármilyen formában (de legyen mondjuk gratinírozva), vagy a vénuszkagylós spaghetti… 🙂 (még tudnám sorolni)

    Ha csak halas ér, akkor: párolt nyelvhal citromos-olívaolajos-petrezselymes szósszal. 🙂

  35. PettyCicuk says:

    Kedvenc halam -. ami nem is hal – a paradicsomos kagyló, ahogy a spanyolok eszik. Fantasztikus ízvilága van. Elkészíteni nagyon szeretem a Doradat (Durbincs) és a tintahalat tepsiben, tejszínesen. 🙂

  36. Négy Gyerek says:

    Aranydurbincs párolt zöldségekkel és jó sok fokhagymával.

  37. Annamari says:

    A halászlé, a frissen sütött haltepertő (ezt tavaly kóstoltam először, de levett a lábamról) és a fokhagymás pisztráng.

  38. Kádár Tímea says:

    Nekem is a halászlé,harcsából:-)

  39. Sandra G says:

    Párolt lazac fokhagymás vajban párolt babyrépával és zöldborsóval. hmmm

  40. Ami says:

    Nagyon szeretem a halat… de a legjobban a lazacot, serpenyőben sütve, brokkolival.

  41. Jaj, Makka alá tette a hozzászólásomat, bocsi! 🙂

  42. Szia! Az én kedvenc halételem a halászlé! IMÁDOM, pláne ahogy apósom készíti!

  43. Makka says:

    Bazsalikommal, citrommal és fokhagymával töltött pisztráng vajjal sütve.

  44. Kedvenc halételem: tejszínes-tonhalas penne sok bazsalikommal és koktél paradicsommal


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!