Nagy szünidei halas rajzpályázat gyerekeknek

Közérdekű 🙂

Többen kértétek, hogy hosszabbítsuk meg pár nappal a rajzok beadásának határidejét. Végül úgy döntöttünk, hogy egy hétvégével még megtoldjuk a játékot, így a végső határidő 2012. augusztus 26. vasárnap éjfél. A rajzokat augusztus 27-én, hétfőn egy külön bejegyzésbe töltjük fel, itt lehet majd szavazni egy teljes héten keresztül. 

 NAGY SZÜNIDEI HALAS RAJZPÁLYÁZAT

VEGYÉL RÉSZT TE IS!

ÉRTÉKES NYEREMÉNYEK VÁRNAK RÁD!

A feladat egyszerű: Rajzold le bármelyik, hallal kapcsolatos nyári élményedet – ez lehet egy családi halászléfőzés, egy közös horgászat apuval, egy tengerparti nyaralás, egy állatkerti látogatás, vagy egyszerűen csak egy augusztus éjjeli álom, a lényeg, hogy legyen rajta hal. A rajzot fotózd le, és 2012. augusztus 24-én éjfélig küldd el a tarkabarkablog@gmail.com e-mail címre. A levélben ne felejtsd el feltüntetni a a nevedet, és az életkorodat!

Nyerteseket kétszer, két kategóriában 3-6 és 7-11 évesek között 2012. szeptember 2-án hirdetünk. Két nyertest mi blogszerzők választunk ki, kettőre pedig a szünidő utolsó hetében, 2012. augusztus 25. és szeptember 1. között lehet majd szavazni a itt a Tarka Bárka blogon.

A rajzokat folyamatosan fogadjuk, és megjelentetjük mind a http://tarkabarkablog.hu/-n, mind a Tarka Bárka Facebook oldalán.

A blogszerzők által felajánlott nyeremények:

1. Egy saját kezűleg készített halas kötény és egy edényfogó kesztyű (természetesen gyerek méretben). Ez jelenleg épp készül, de hamarosan megmutatjuk.

2. Egy ajándékcsomag fluoreszkálós tengeri élőlényekkel, halas matricákkal, polipos szívószállal ellátott műanyag pohárral, halas tányérral és egy meglepetéssel.

A közönségdíjasok nyereményei:

1. Ugrai-Nagy Tünde, Ízbolygó által felajánlott Manókonyha című gyermekeknek szóló szakácskönyv, melynek hatvan nagyszerű, saját fotókkal illusztrált receptjéből a legkisebbek is könnyen válogathatnak.

Tünde saját ajánlóját idézzük:

“Két kisgyermek anyukájaként, a Kerekerdő Óvoda vezetőjeként, valamint az Ízbolygó blog szerzőjeként talákozhattatok már velem. Mindennapjaimat kisebb-nagyobb gyermekek között töltöm. Fontosnak tartom a gyermekekkel megismertetni a gasztronómia különféle területeteit. Sütünk-főzünk, kertészkedünk, ismerkedünk az alapanyagokkal a Manókonyha foglalkozások keretein belül, ezért is viseli a könyv ezt a nevet. Teszem ezt egyrészt az egészséges életmód, az egészséges táplálkozás kialakítása miatt, hiszen óvodás-kisiskolás korban kell letenni gyermekeinknél a táplálkozás alapjait. Másrészt úgy vélem, a gasztrokultúra a kultúránk része. Be kell engednünk gyermekeinket a konyhába, hadd lássák, tapintsák, ízleljék az ételeket már az elkészülésük kezdeti pillanataitól. Mondják: amilyen nyitott az ember új ízek felé, olyan nyitott a világ dolgai iránt. Figyeljünk hát rájuk! Legyünk értő szüleik, szeressük, tanítsuk, neveljük őket nyitottan, az étkezésükre is odafigyelve! Ennek szellemében íródott a könyv az elmúlt 3 év óvodai tapasztalatait ill. felnőtt és gyermek főzőiskolai tapasztalatait és receptjeit csokorba rendezve.”

2. A PLP SEAFOOD HUNGARY KFT által felajánlott SELFISH termékekből összeállított ajándékcsomag.

A Budaörsi Halpiacon (https://www.facebook.com/Halpiac) gyártott SELFISH®termékcsalád konyhakész, friss halakat tartalmaz, melyeket a Sealed Air Magyarország Kft által kifejlesztett frissen tartó és egyben süthető, különleges Cryovac® tasakba csomagolnak.  A frissen tartó és süthető fóliát most először fejlesztették ki és alkalmazták halak esetében a világon! A hal 7 napig friss marad a fóliában, csak egyszerű hűtést igényel, majd fóliával együtt, a benne lévő fűszervajjal csak egyszerűen behelyezzük a sütőbe, és 10 perc múlva tálalható.

A termékcsalád tagjai közül kiemelkedik a SELFISH® Pisztráng, amely 2012 júniusában Montrealban elnyerte a „hűtött nem tejtermék” kategória díját, valamint a SIAL d’Or ország díjat is. Így a cég soha nem remélt magyar siker küszöbén áll, ugyanis így a SELFISH® pisztráng versenybe szállhat az októberben, Párizsban  kihirdetésre kerülő, SIAL d’Or Global címért is.

Várjuk a Te rajzodat is sok-sok szeretettel! 

tarkabarkablog@gmail.com

Gabi és Gaba

Ízelítő a más beérkezett rajzokból itt és itt.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. […] A Tarka Bárka nagy szünidei halas rajzpályázatára a tarkabarkablog@gmail.com e-mail címen ettől függetlenül is fogadjuk a gyerekek […]

  2. […] Igaz, nem felejtitek el, hogy egészen a szünidő végéig várjuk a halas rajzaitokat a tarkabarkablog@gmail.com e-mail címre? Értékes nyeremények tulajdonosai lehettek! A részletekről bővebben itt olvashattok! […]


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!